Başkan Büyükkılıç, Yahyalı'da ziyaretlerde bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, ilçede esnafı ziyaret edip vatandaşlarla buluştu.Türk Polis Teşkilatı’nın...

12 Nisan 2022 Salı 13:31
Başkan Büyükkılıç, Yahyalı'da ziyaretlerde bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, ilçede esnafı ziyaret edip vatandaşlarla buluştu.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftara da katılan Büyükkılıç, polisler, gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, 16 ilçe belediyesini bağrına bastığını anlatarak, "Güzel ve şirin ilçemizde sizlerle birlikte olmaktan, şehitlerimizin yakınlarıyla beraber olmaktan onur duyduğumu paylaşmak istiyorum. Biz sizleri çok seviyoruz, bu huzur sofrasında bulunmaktan keyif aldığımı ifade ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, iftar programının ardından teravih namazını Derebağ Mahallesi Cami Kebir'de kıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından cami cemaatine, halka tatlı ve su ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.