Başkan Büyükkılıç, yeni asfalt plenti inşaatında incelemelerde bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, agrega üretim tesislerinde yapımı süren yeni asfalt plentinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Büyükkılıç, burada yaptığı...

15 Kasım 2021 Pazartesi 17:23
Başkan Büyükkılıç, yeni asfalt plenti inşaatında incelemelerde bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, agrega üretim tesislerinde yapımı süren yeni asfalt plentinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, 15 milyon liraya mal olacak ve saatte 240 ton üretim yapacak asfalt plentinin, Kayseri'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Piyasanın en kaliteli, modern ve yüksek kapasiteli tesisi olacak asfalt plentinin tamamlanma aşamasında olduğunu kaydeden Büyükkılıç, "25 yıldır hizmet veren eski asfalt plenti artık arzu edilen düzeyde performans sergileyemiyordu. Onu yenilemeye yönelik bir çalışma yaptık. Allah'a şükürler olsun, bu sonuca ulaştık. Ben her şeyden önce Büyükşehir Belediyemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. 15 milyon liralık bir yatırımı konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.