Başkan Büyükkılıç'a şehit aileleri ve gazilerden ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı şehit aileleri ve gaziler ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de 17 Aralık 2016'da terör örgütü PKK'nın çarşı iznine çıkan...

16 Aralık 2020 Çarşamba 17:35
Başkan Büyükkılıç'a şehit aileleri ve gazilerden ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçşehit aileleri ve gaziler ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de 17 Aralık 2016'da terör örgütü PKK'nın çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan özel halk otobüsüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının 4. yılında gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, kendisine çiçek takdim eden gaziye "Bizim için sizler çiçeksiniz" ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, hem şehit yakınlarının hem de gazilerin her zaman yanlarında oldukları vurgulayarak, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, şehit Yunus Emre Duran’ın babası Mahmut Duran, gazi Mustafa Uçar ile şehit ve gazi yakınları Hüseyin Çatal, Selahattin İnan, Zafer Yazgan ve Murat Ünsal yer aldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.