Başkan Büyükkılıç'tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugünün Mustafa Kemal Atatürk...

22 Nisan 2021 Perşembe 13:11
Başkan Büyükkılıç'tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugünün Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına bayram armağan edildiğini belirterek, geleceğin mimari gördüğü çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

23 Nisan'ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlandığını vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"23 Nisan ayrıca Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür. Hem bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümünü hem de dünyayı yönetecek olan çocuklarımıza armağan edilen bu özel günü en içten duygularımla kutluyorum. Daha yaşanılabilir bir dünya, umudun ve sevginin daha çok artması için çocuklarımıza inancım tamdır. Geleceğe dair umut olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum. Başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.