Başkan Çolak'tan teşekkür ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kaman Belediye Başkanı seçilen Necati Çolak, çarşı esnafına teşekkür ziyaretinde bulundu.Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Çolak, Kaman'da halkın desteği...

01 Mayıs 2019 Çarşamba 14:22
Başkan Çolak'tan teşekkür ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kaman Belediye Başkanı seçilen Necati Çolak, çarşı esnafına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Çolak, Kaman'da halkın desteği ile zafere ulaştıklarını ifade etti.

Çolak, "Halkımız verdiği destekle bizleri 5 yıl boyunca bu şehri yönetmeye layık gördü. Bizler de onların istek ve taleplerini yerine getirmek için projeler hazırladık, çalışma başlattık. Ziyaretlerde hemen hemen aynı taleplerle karşılaşıyorum. Sorunların çözümü için göreve geldiğimiz ilk günden beri hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Umarım en kısa zamanda tüm sorunlar çözülecek.” dedi.

Esnaf ve vatandaşın tebriklerini de kabul eden Başkan Çolak, Kaman'ı yeni hizmetlerle buluşturacağını söyledi.

Çolak'a ziyaretlerinde, Belediye Meclisi üyeleri de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.