Başkan Ekicioğlu hayırseverleri "askıda fatura" uygulamasına katılmaya davet etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hayırseverleri ve kurumları askıda fatura uygulamasına katılmaya çağırdı.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik zorluk çeken ve su faturasını ödemekte güçlük...

17 Ağustos 2022 Çarşamba 14:39
Başkan Ekicioğlu hayırseverleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hayırseverleri ve kurumları askıda fatura uygulamasına katılmaya çağırdı.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik zorluk çeken ve su faturasını ödemekte güçlük yaşayan vatandaşlar için başlattıkları "askıda fatura" kampanyasının devam ettiğini belirtti.

Bu uygulamanın ihtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında köprü görevi gördüğünü vurgulayan Ekicioğlu, ​"Askıda fatura kampanyamız ile isteyen hayırsever hemşerilerimiz su faturasını ödeyemeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin su faturasını ödeyebiliyorlar. Hayırsever hemşerilerimizi ve kurumlarımızı 'alan elin veren eli görmediği' bu dayanışma kampanyamıza katılmaya davet ediyor, kampanyaya duyarlı olan tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ekicioğlu, hayırseverlerin belediyenin resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya katılabileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.