Başkan Oğuz iftarda evlere konuk oluyor

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla iftar ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz'un iftar vakitlerinde sürpriz yaparak evlerine...

11 Nisan 2022 Pazartesi 10:58
Başkan Oğuz iftarda evlere konuk oluyor

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla iftar ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz'un iftar vakitlerinde sürpriz yaparak evlerine misafir oldukları vatandaşlarla oruç açtıkları bildirildi.

Ziyaretlerde aile bireyleriyle sohbet eden, çocuklara satranç takımı, kitap, oyuncak ve çeşitli hediyeler veren Oğuz çifti, son olarak Pala ailesinin evine konuk oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Oğuz, Kahramankazan'da 58 bin nüfuslu büyük bir aile olduklarını, ramazanda da vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini anlatarak, "Ailelerimizle bu mübarek ayın coşkusunu, neşesini paylaşıyoruz. İftar sevinçlerine ortak oluyoruz. Hasta vatandaşlarımızı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyerek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hal hatır soruyoruz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KahramankazanIftar Sofrası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.