Başkan Özlen'den esnafa destek çağrısı

KONYA (AA) - Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Özlen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi döneminde küçük ve orta ölçekli yerel işletmelerin zor günler geçirdiğini belirterek, vatandaşlara alışverişlerini...

10 Aralık 2020 Perşembe 09:16
Başkan Özlen'den esnafa destek çağrısı

KONYA (AA) - Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Özlen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi döneminde küçük ve orta ölçekli yerel işletmelerin zor günler geçirdiğini belirterek, vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapması konusunda çağrıda bulundu.

Kovid-19 sürecinde en çok etkilenen işletmelerin küçük ve orta ölçekli yerel esnaflar olduğuna dikkati çeken Özlen, "Ilgın'daki yerel esnaflarımızdan alışverişlerimizi yaparak onların zor günlerde yaşadığı sıkıntılarının bir nebze olsun önüne geçelim. Bu zorlu süreçte bizlerden destek bekleyen ve bizlere hasret kalan yerel esnaflarımızın yüzlerini güldürmek adına her türlü ihtiyaçlarımızın tedarikini yerel esnaflarımızdan yaparak onların yanında olduğumuzu gösterelim." ifadesini kullandı.

Özlen, yerel esnaftan yapılan alışverişin, yereldeki büyümeye katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Sabah işe giderken selamlaştığımız, aile sıcaklığını hissettiğimiz, yeri geldiğinde evimizin anahtarını emanet ettiğimiz yerel esnafımıza sahip çıkalım. Yerel esnafımız Ilgın'ımızın ruhu, canlı hatıralarıdır. Alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım. Ilgın'ımızın parası yine Ilgın'ımızda kalsın." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.