Başkan Palancıoğlu 7 ayrı bölgede muhtarlarla görüşecek

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 7 ayrı bölgede mahalle muhtarları ile toplantı yapacaklarını bildirdi.Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, zaman zaman muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin genel hizmet...

27 Kasım 2020 Cuma 14:21
Başkan Palancıoğlu 7 ayrı bölgede muhtarlarla görüşecek

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 7 ayrı bölgede mahalle muhtarları ile toplantı yapacaklarını bildirdi.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, zaman zaman muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin genel hizmet ölçülerini değerlendirdiklerini ve mahallelerle ilgili yatırımları görüştüklerini belirtti.

Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 58 mahalle bulunduğunu aktaran Palancıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla 7 ayrı bölgede mahalle muhtarları toplantısı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Muhtarlarla bir araya gelmenin önemine dikkati çeken Palancıoğlu, şöyle devam etti:

"Mahallelerde hizmet bütünlüğü ve etkinliği sağlamak açısından belirli bölgeleri bağlayan ortak fayda ve hizmet birliği olan muhtarlarla bir araya geleceğiz. Böylece mahalli ihtiyaç ve dilekleri daha kısa sürede değerlendirerek sonuçlandıracağız. Aynı zamanda hizmet kalitesini de artıracağız. En iyi hizmet ve yatırım zamanında yapılandır. Yaz aylarında sinekle mücadele önemli. Kış aylarında ilaçlama yapamazsınız. Aynı hizmet türü, bütünlüğü ve birbirini tamamlayan mahallelerde toplantı yaparak belediyenin de etkin ve verimli hizmet sunulmasına yardımcı olunacaktır. Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek Melikgazi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.