Başkan Palancıoğlu, ERÜ'nün yeni atanan dekanlarını kutladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eczacılık, Havacılık ve Uzay Bilimleri ile Mühendislik fakültesi dekanlığı görevlerine atanan akademisyenleri tebrik etti.Palancıoğlu kutlama mesajında,...

10 Kasım 2020 Salı 13:45
Başkan Palancıoğlu, ERÜ'nün yeni atanan dekanlarını kutladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eczacılık, Havacılık ve Uzay Bilimleri ile Mühendislik fakültesi dekanlığı görevlerine atanan akademisyenleri tebrik etti.

Palancıoğlu kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Mühendislik Fakültesine atanan Prof. Dr. Fatih Altun ve Eczacılık Fakültesine atanan Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine atanan Prof. Dr. Alper Aslan'a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Eczacılık, havacılık ve uzay bilimleri ile mühendislik fakültesi üniversitemizin en köklü fakülteleri arasında yer almaktadır. Yeni dekanlarımızın da atanmasıyla üniversitemizin akademik gelişimi hız kazanacaktır. Daha önceki dekanlarımızın da bu fakültelerimiz için yaptığı çalışmaların hepsi kayda değerdir. İnanıyorum ki yeni dekanlarımız ve kurdukları ekipler, yeni eğitim-öğretim yılında fakültelerinin başarılarını artırarak, bulunduğu noktadan daha ileriye gitmeleri için ellerinden geleni yapacaklar. Dekanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevinde kendilerine başarı ve kolaylıklar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.