Başkan Palancıoğlu, Kayseri Üniversitesinin ürün satış noktasının açılışını yaptı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Ürün Sunum ve Satış Noktası'nın açılışını gerçekleştirdi.Belediyeden...

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:30
Başkan Palancıoğlu, Kayseri Üniversitesinin ürün satış noktasının açılışını yaptı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Ürün Sunum ve Satış Noktası'nın açılışını gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Mahallesi Selçuklu Sokak'taki satış noktası açılışında konuşan Palancıoğlu, bu açılışla belediye, üniversite işbirliğinin önemli örneklerinden birinin yaşandığını belirtti.

Kayseri Üniversitesinin planlama ve denetiminde üretilen hayvansal ve bitkisel ürünleri sunan işletmenin hayırlı olmasını dileyen Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Kayseri Üniversitesinin doğal ürünlerinin ve süt ürünlerinin satışı için tahsis etmiş olduğumuz küçük mağazamızdayız. Üniversitemizin hijyenik ortamda üretmiş olduğu doğal, organik ürünler özellikle günlük süt, peynir ve diğer ürünleri mağazada bulabilirsiniz. Burada satış noktası oluşturarak ürünleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyorlar. Ben Sayın Rektörümüze, ekibine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız üniversitemize hem destek olabilir hem de kaliteli, organik ve hijyenik ürünleri buradan alabilirler. Hayırlı olsun."

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da böyle bir fırsatı kendilerine sağlayan Melikgazi Belediyesi ve Palancıoğlu'na teşekkür etti.

Doğal, kaliteli ürünlerin bu noktada vatandaşlara ulaştırılacağını aktaran Karamustafa, "Üniversitemizin imkanlarıyla ilmi ortamda üretilen, gençlerin üretim metotlarını öğrendiği bir mekanda üretilen bu ürünlerin hemşerilerimizle buluşturmamıza fırsat verdiğiniz için şahsım ve üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum. Herkesi buraya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.