Başkan Tutal'dan hayvan pazarına ziyaret

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti. Kurbanlık satıcıları ve vatandaşların bayramını kutlayan Tutal, yaptığı açıklamada, bu yıl hayvan pazarının...

20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:03
Başkan Tutal'dan hayvan pazarına ziyaret

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti.

Kurbanlık satıcıları ve vatandaşların bayramını kutlayan Tutal, yaptığı açıklamada, bu yıl hayvan pazarının daha iyi şartlara sahip olması yönünde çalışma yürüttüklerini belirtti.

Kurbanlık hayvan satış alanında herhangi bir aksaklık yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Tutal, "Halkımızın daha rahat alışveriş yapabilmesi amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık. Amacımız buranın bölgeye örnek olacak bir hayvan pazarı olmasıdır. Üreticilerimize bol kazançlar diler, tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim." dedi.

Anahtar Kelimeler:
KurbanBaşkanDoğruBayramı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.