Başkan Yaka gençlerle buluştu

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "Başkan, Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında öğrencilerle bulıuştu. İlçe Gençli Merkezi Salonu’nda yapılan söyleşide Başkan Yaka, öğrencilerle eğitimden spora pek çok...

27 Nisan 2019 Cumartesi 11:56
Başkan Yaka gençlerle buluştu

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "Başkan, Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında öğrencilerle bulıuştu.

İlçe Gençli Merkezi Salonu’nda yapılan söyleşide Başkan Yaka, öğrencilerle eğitimden spora pek çok farklı başlıkta görüşlerini paylaştı.

Gençlerin toplumda önemli bir yere sahip olduğunu ve etkin bir rolde olduğunu belirten Yaka, "Sizlerin görüşlerine ve isteklerine büyük önem veriyoruz. Karapınar'ı hep birlikte daha güzel yerlere getireceğiz. Sizlerin önemini ve katkınızı biliyoruz. Gençler olarak toplumun değerlerine sahip çıkın." dedi.

Yaka, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

Anahtar Kelimeler:
GençlerBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.