Başkan Yalçın'dan Kaymakam Güney'e veda yemeği

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İstanbul Zeytinburnu’na atanan Talas Kaymakamı Zekeriya Güney'e veda yemeği verdi. Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, Güney’in 5,5 yıl Talas’ta...

21 Temmuz 2020 Salı 13:01
Başkan Yalçın'dan Kaymakam Güney'e veda yemeği

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İstanbul Zeytinburnu’na atanan Talas Kaymakamı Zekeriya Güney'e veda yemeği verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, Güney’in 5,5 yıl Talas’ta güzel işler yaptığını belirtti.

Kaymakam Güney’in görevi süresince kendilerine ağabeylik yaptığını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Zekeriya Güney ile 1,5 yıl çalışma imkanımız oldu. Heyecanlı çalıştık. Bir kere pandemi döneminde beraberdik. Bu, unutulacak gibi değil. Şehrimize vali yardımcısı olarak ve kaymakam olarak görev yaptığı süre içerisinde mülki amirden çok, bir hami, bir ağabey, bir dost olarak kendisini gördük. Hepimizin üzerinde hakkı büyük. Görev sürelerince yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine minnettarız. Bundan sonraki görevlerinde de üstün başarılar diliyorum."

Kaymakam Güney de meslek hayatında en uzun Talas'ta görev yaptığını anlatarak, insanlara hizmet etmenin önemli olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.