Başkentte kurulan kurban pazarlarında temizlik çalışmaları sürüyor

01 Temmuz 2023 Cumartesi 12:55
Başkentte kurulan kurban pazarlarında temizlik çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Başkentte, Kurban Bayramı'nın son gününde kurban satış ve kesim alanlarında yoğunluğun azalmasıyla birlikte hijyen ve temizlik işlemleri devam ediyor.

Yenimahalle ilçesinin Yakacık semtinde kurulan kurban satış ile kesim alanında belediye ekiplerince çadır ve kurban atıkları temizleniyor.

AA muhabirinin görüştüğü, Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinatörü Kemal Ökçün, dört greyder, iki ekskavatör, bir kepçe ve on beş kamyonla temizlik çalışmalarının sürdürüldüğü belirtti.

Ökçün, yarın öğlen saatlerine kadar tüm alanı mikroplara karşı kireçleyerek, temizlik işlemlerinin bitirilmesini öngördüklerini bildirdi ve şunları söyledi:

"Alan temizliği yapıyoruz, daha sonra kireçleme işlemlerine geçeceğiz. Kireçleme işlemi bittiğinde burası kar yağmış gibi bembeyaz olacak. Tüm kesimhanelerin ilaçlama işlemleri yapılacak. Sahada operatörlerimizle birlikte kırk beş kişi çalışıyor."

Zabıta ekipleri de kalan çadırlarda denetimlerini sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.