Başkentte silahlı kavgada gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı

20 Ekim 2023 Cuma 11:09
Başkentte silahlı kavgada gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte çıkan silahlı kavgada gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 17 Ekim'de saat 05.30 sıralarında Etimesgut Alsancak Mahallesi'nde bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri olay yerine geldi.

Yaralanan D.K, kendisine ateş edenleri tanımadığını ileri sürdü. Ekipler, yaptıkları araştırmada B.E.A. ve S.Ç'nin olaya karıştığını belirledi. B.E.A'nın 3 ayrı aranması ve toplam 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Olayla ilgili araştırmalar sürerken aynı gün saat 22.30 sıralarında aynı bölgede silahlı kavga ihbarı alındı. Olay yerine giden ekipler, D.K, B.K, M.K. ile U.G. ve S.Ç. arasında çıkan kavga esnasında pompalı tüfek ve tabanca kullanıldığını saptadı.

Olay sırasında yaralanan D.K. ve B.K. ile otoparkta saklandığı belirlenen M.K. gözaltına alındı.

Şüphelilerden D.K'nın üzerinde pompalı tüfek, M.K'nın üzerindeyse ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

- Araç içerisinde yaralı olarak bulundu

Şüphelilerden S.Ç. ise 18 Ekim'de saat 07.30 sıralarında Eryaman'da araç içerisinde yaralı olarak yakalandı. S.Ç'nın aracında yapılan aramada da pompalı tüfek bulundu. S.Ç, arkadaşı B.E.A'nın da olayda yaralandığını ve kaçtığını beyan etti.

Hastanede gözetim altında bulunan S.Ç'nin tedavisinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtilirken diğer şüpheliler U.G. ve B.E.A'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Gözaltına alınan şüpheliler D.K, B.K. ve M.K. ise dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.