Başkentte son 4 yılda iş yeri ve kurumdan hırsızlık yüzde 89 azaldı

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü, kentte son 4 yılda suç ve suçlularla mücadele çalışmaları sonucu iş yeri ve kurumdan hırsızlık olaylarının yüzde 89 azaldığını bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan...

03 Şubat 2021 Çarşamba 15:10
Başkentte son 4 yılda iş yeri ve kurumdan hırsızlık yüzde 89 azaldı

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü, kentte son 4 yılda suç ve suçlularla mücadele çalışmaları sonucu iş yeri ve kurumdan hırsızlık olaylarının yüzde 89 azaldığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Evinizden, iş yerinizden ve aracınızdan herhangi bir eşyanın çalınması durumunda hiçbir şeye dokunmayın. Farkında olmadan birçok delilin kaybolmasına neden olabilirsiniz. Vakit kaybetmeden lütfen 112 Acil Çağrı Merkezini arayın." uyarısında bulunuldu.

Paylaşımda, başkentte son 4 yılda hırsızlık olaylarının yüzde 89 azaldığı, 2017'de 6 bin 38, 2018'de 1787, 2019'da 880 ve geçen yıl 641 iş yeri ve kurumdan hırsızlık olayı yaşandığı bilgisi de yer aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.