Başkentte üniversite tanıtım ve tercih fuarı açıldı

- Öğrencilere ve ailelere bilgilendirmelerin yapıldığı fuarda, üniversiteler, kurslar ve eğitim koçluklarından oluşan 46 kurum ve kuruluş stant açtı

22 Temmuz 2023 Cumartesi 15:59
Başkentte üniversite tanıtım ve tercih fuarı açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'da düzenlenen Üniversite Tercih Fuarı'na katılan öğrenciler, kurulan stantlarda üniversitelerin eğitim ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

EKET Fuarcılık tarafından 21-26 Temmuz'da 7 ilde düzenlenecek Üniversite Tercih Fuarları'nın Ankara ayağı ATO Congresium'da başladı.

Katılımın ücretsiz olduğu fuarda, üniversiteler, kurslar ve eğitim koçluklarından oluşan toplam 46 kurum ve kuruluş stant açtı. Yoğun katılımın olduğu tercih fuarında öğrenciler ve aileleri stantları gezerek alanında uzman danışmanlardan üniversitelerin eğitim faaliyetleri ve sosyal olanakları hakkında bilgi aldı.

Danışmanlar, eğitim, burs imkanları, puanlar, sıralama, çift anadal, yan dal, dikey ve yatay geçiş konularında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrenciler aynı zamanda akademisyenlerle de tanışma fırsatı buldu.

Adayların doğru tercih yapabilmelerine yardımcı olunmasının amaçlandığı fuar, ATO Congresium'da yarın saat 18.00'e kadar açık olacak. ​​​​​​​


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.