Başkentte yeni otobüslerin rengini vatandaşlar belirleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni alınacak otobüslerin renklerinin vatandaşlar tarafından belirlenmesi için anket yapacak.Büyükşehirden yapılan açıklamada, Belediye Meclisinde yeni otobüs alımı için 57 milyon avroluk kredi...

16 Mayıs 2021 Pazar 16:29
Başkentte yeni otobüslerin rengini vatandaşlar belirleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni alınacak otobüslerin renklerinin vatandaşlar tarafından belirlenmesi için anket yapacak.

Büyükşehirden yapılan açıklamada, Belediye Meclisinde yeni otobüs alımı için 57 milyon avroluk kredi onayının ardından ihale sürecinin tamamlanarak sözleşme aşamasına gelindiği belirtildi ve alınacak otobüslerin renk ve tasarımlarının başkentlilerce belirlenmesinin istendiği ifade edildi.

EGO Genel Müdürlüğünün, otobüslerin renk ve tasarımlarını belirlemek amacıyla anket düzenleyeceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Örnek tasarımların da vatandaşlarla paylaşıldığı ilk aşamada Başkentlilerden gelecek yeni tasarımlar komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonucu seçilecek. İkinci aşamada ise seçilen tasarımlar Ankaralıların beğenisine sunularak, bir anket düzenlenecek."

Açıklamada, yeni otobüslerin renk ve tasarımları konusundaki fikirlerini paylaşmak isteyenlerin, bunları 28 Mayıs 2021 Cuma gününe kadar "[email protected]" adresine A4 formatında çizerek ya da yazılı olarak iletebileceklerini bildirdi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.