BBP Genel Başkanı Destici, Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Çağırıcı'yı kabul etti

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı'yı kabul etti.Destici, Çağırıcı'yı parti genel merkezindeki makamında ağırladı.Ömer Çağırıcı,...

07 Nisan 2022 Perşembe 18:18
BBP Genel Başkanı Destici, Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Çağırıcı'yı kabul etti

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı'yı kabul etti.

Destici, Çağırıcı'yı parti genel merkezindeki makamında ağırladı.

Ömer Çağırıcı, özel güvenlik görevlilerine verdiği destekten dolayı Destici'ye teşekkür ederek, görüşmede, Destici'nin TBMM'de özel güvenlik görevlileri için verdiği kanun teklifindeki son gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.

BBP Genel Başkanı Destici de özel güvenlik görevlilerine şehitlik ve gazilik hakkı verilmesi, fiili hizmet zammı ve taltif gibi hakların yer aldığı 6 maddelik teklifi TBMM Başkanlığına sunduklarını hatırlatarak, "Bu kanun teklifinin sonuna kadar takipçisiyiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.