Belediye ekipleri Beyşehir Gölü'nde yaşam süren kuşları yem ve ekmekle besledi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, belediye ekipleri soğuk havalar nedeniyle kıyıları buz tutan Beyşehir Gölü'nde yaşam süren su kuşları ile martıları yem ve ekmekle besledi.Göl kıyısında yaşanan buzlanma ve soğuk havalar...

24 Ocak 2021 Pazar 11:48
Belediye ekipleri Beyşehir Gölü'nde yaşam süren kuşları yem ve ekmekle besledi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, belediye ekipleri soğuk havalar nedeniyle kıyıları buz tutan Beyşehir Gölü'nde yaşam süren su kuşları ile martıları yem ve ekmekle besledi.

Göl kıyısında yaşanan buzlanma ve soğuk havalar nedeniyle açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalan su kuşları ve martılar için harekete geçen Beyşehir Belediyesi'nin Fen İşleri, Temizlik ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri müşterek bir faaliyet gerçekleştirerek sahil şeridinde yemleme çalışması yaptı.

Ekipler, Eşrefoğlu Köprüsü ve tarihi Taşköprü ile Aşk Adası üzerinden buz tutan kıyı kesimlerinde kuş yoğunluğunun olduğu belli noktalara yem bırakırken, martılara ise ekmek attı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.