Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi'nde ön talepler TOKİ'ye iletildi

KAYSERİ (AA) - Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi kapsamında TOKİ tarafından 10 yıl vadeyle geri ödemeli büyükbaş besi ahırı yapımı için 225 ön talep toplandığı bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 21 Mart...

18 Nisan 2022 Pazartesi 11:37
Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi'nde ön talepler TOKİ'ye iletildi

KAYSERİ (AA) - Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi kapsamında TOKİ tarafından 10 yıl vadeyle geri ödemeli büyükbaş besi ahırı yapımı için 225 ön talep toplandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 21 Mart 2022'de başlayan ön talep toplama işlemi 8 Nisan 2022'de tamamlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Ticaret Borsası ve Kayseri Kırmızı Et Üreticiler Birliği'nde toplanan 225 ön talep TOKİ'ye iletildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, projenin sadece Kayseri'nin değil, ülkenin geleceğini ilgilendirdiğini belirtti.

Büyükkılıç, tarım ve hayvancılığa desteklerinin hız kesmeden sürdüğünü vurgulayarak, "Üretimin üssü olacak bu proje değerli besicilerimize nefes aldıracak. Biz üreticimizin yanında yer almaya devam ediyoruz. El ele, gönül gönüle üreticimiz ne istiyorsa onu yapıyoruz. Bu proje tamamlandığında yaklaşık 100 bin civarında hayvan üretimi sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.