Beypazarı-Ankara kara yolu ağaçlandırılıyor

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü, ilçe girişinden itibaren Ankara yönüne doğru, kara yolu kenarlarına fidan dikimi gerçekleştirdi. Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü ilçe Kapıağzı bölgesinden başlamak üzere Azmak...

19 Kasım 2021 Cuma 17:05
Beypazarı-Ankara kara yolu ağaçlandırılıyor

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü, ilçe girişinden itibaren Ankara yönüne doğru, kara yolu kenarlarına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü ilçe Kapıağzı bölgesinden başlamak üzere Azmak mevkisi ve Gömleksiz Jöprüye kadar olan güzergaha fidan dikimi başlattığını bildirdi.

Fidan dikim çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Oktay Erdoğan ve Orman İşletme Müdürü Kadir Pekal, Fidanlık Şefliğine vekalet eden Zeki Görgülü’den bilgi aldı.

Zeki Görgülü, Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında, başlatılan çalışmanın devamı olarak fidan dikiminin yapıldığını ve D-140 kontra kesim nolu 15 kilometrelik yol boyunca 4-10 yaş arası, karaçam, sedir, selvi, mavi selvi ve akasya türü fidan dikiminde bulunduklarını ve halen çalışmaların sürdüğünü aktardı.






Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.