Beypazarı Aşevi'nde ramazan boyunca iftar verilecek

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki aşevinde ramazan boyunca hayırseverlerin desteğiyle iftar vereceklerini belirtti.Erdoğan, günde 400 kişiye yemek dağıtımında bulunduklarını, hayırseverlerin desteğiyle ramazan ayında...

01 Nisan 2022 Cuma 12:13
Beypazarı Aşevi'nde ramazan boyunca iftar verilecek

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki aşevinde ramazan boyunca hayırseverlerin desteğiyle iftar vereceklerini belirtti.

Erdoğan, günde 400 kişiye yemek dağıtımında bulunduklarını, hayırseverlerin desteğiyle ramazan ayında da iftar düzenleyeceklerini dile getirdi.

Aşevinin normal yemek dağıtımına devam edeceğini ifade eden Erdoğan, "Ramazan boyunca hayırseverlerin yaptığı bağışlarla iftar yemeğini yine evlere kadar servis edeceğiz. Hiç kimseyi rencide etmeden yemekler evlere servis edilecek. Böylece ramazan akşamlarında vatandaşın sofrasında sıcak çorbası ve yemeği olacak. Bize bu desteği sağlayan hayırsever ile bağışçılara çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
IftarBeypazarıYemek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.