Beypazarı Belediyesi, Akdeniz ve Kaymaklı belediyeleri ile "Kardeş Şehir" oldu

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, Mersin'in Akdeniz Belediyesi ile Nevşehir'in Kaymaklı Belediyesi arasında "Kardeş Şehir" protokolü imzalandı.Başkanlık makamındaki imza törenine, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan,...

12 Haziran 2022 Pazar 11:08
Beypazarı Belediyesi, Akdeniz ve Kaymaklı belediyeleri ile

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, Mersin'in Akdeniz Belediyesi ile Nevşehir'in Kaymaklı Belediyesi arasında "Kardeş Şehir" protokolü imzalandı.

Başkanlık makamındaki imza törenine, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ile Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Halit Özsayım katıldı.

Başkan Tuncer ile Çekiç ve Özsayım arasında "Kardeş Şehir" protokolü imzalandı.

Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Özsayım, "Akdeniz Belediyesi olarak, şu ana kadar 7 kardeş belediyemiz oldu. Bunun devamı gelecek. Bu anlamda belediyeler arasındaki bağları daha da güçlendireceğiz. Kardeş Belediye protokolü her iki belediyeye hayırlı olsun." dedi.

Kaymaklı Belediye Başkan Çekiç de protokolün hayırlı olmasını dileyerek, "Belediyemiz yeraltı şehrinin olduğu bir bölge. Daha önce, Beypazarı Belediyesinin kardeş belediyesi olduğu Kıbrıs Beyarmudu Belediyesi ile de biz de kardeş olduk. Ardından da Beypazarı Belediyesi ile Kardeş Belediye protokolü imzaladık. Belediyelerimize hayırlı olsun. Kardeş belediye bağlarını daha da güçlendireceğiz." dedi.





Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.