Beypazarı Halk Eğitim Merkezi üniversite hazırlık kursu açacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2021-2022 eğitim öğretim yılı için üniversite hazırlık kursunun açılacağını duyurdu.Müdürlükten yapılan açıklamada, Beypazarı Halk Eğitim Merkezi'nde üniversiteye hazırlık...

18 Ağustos 2021 Çarşamba 15:16
Beypazarı Halk Eğitim Merkezi üniversite hazırlık kursu açacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2021-2022 eğitim öğretim yılı için üniversite hazırlık kursunun açılacağını duyurdu.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Beypazarı Halk Eğitim Merkezi'nde üniversiteye hazırlık kurslarının açılacağı, öğrencilerin TYT ve AYT kursları için kayıtlarını yaptırılabileceği bildirildi.

Ücretsiz olarak açılacak kurslarda eğitimlerin, akıllı tahta, yaprak test, yardımcı kitap, rehber öğretmen ve eğitim koordinatörü eşliğinde verileceği aktarıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Göbütoğlu, merkez binada açılacak kurslarda adayları hijyenik ve ferah sınıfların beklediğini belirterek, başvuruların 30 Ağustos'ta sona ereceğini, eğitimlerin ise 6 Eylül'de başlayacağını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.