Beypazarı heyeti KKTC Büyükelçiliğine ziyarette bulundu

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Şehit ve Gaziler Derneği başkanı Ali Yalçınkaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü'yü ziyaret...

12 Nisan 2022 Salı 19:13
Beypazarı heyeti KKTC Büyükelçiliğine ziyarette bulundu

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Şehit ve Gaziler Derneği başkanı Ali Yalçınkaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü'yü ziyaret etti.

Yaz aylarında gazilerin katılımıyla Kıbrıs'a düzenlenecek gezi için KKTC Büyükelçiliği ziyaret edilerek, Büyükelçi Köprülü ile istişarede bulunuldu.

Yalçınkaya, Büyükelçi ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi.

Kendisinin de Kıbrıs gazisi olduğunu belirten Yalçınkaya, "Aradan geçen 45-46 yıl sonra Kıbrıs'ı, savaş anında bulunduğum cepheleri görmenin, o duyguları yaşamanın heyecanını yaşamaya başladım." dedi.








Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.