Beypazarı ilçesinde öğrencilere "AFAD Gönüllülük Projesi" anlatıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AFAD tarafından lise öğrencilerine AFAD Gönüllülük Projesi tanıtıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan tanıtımda, AFAD görevlileri Emel Sakarya ile Burhan...

14 Mart 2022 Pazartesi 16:40
Beypazarı ilçesinde öğrencilere

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AFAD tarafından lise öğrencilerine AFAD Gönüllülük Projesi tanıtıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan tanıtımda, AFAD görevlileri Emel Sakarya ile Burhan Ulutaş, AFAD Gönüllülük Projesi ile afet yönetiminin herhangi bir evresinde gönüllü olarak rol almak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin sürece nasıl dahil edileceğini ve gönüllülerin neler yapabileceklerini anlattı.

Programda ayrıca öğrencilere afet ve acil durum çantasının nasıl hazırlanacağı, içinde nelerin olması gerektiği gösterildi.

Öğrencilere, deprem anında nasıl davranmaları gerektiğiyle ilgili de uygulama yaptırıldı.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraBeypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.