Beypazarı Kaymakamı Erdoğan, işletme ziyaretlerini sürdürüyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi Kaymakamı Oktay Erdoğan, çeşitli sektörlere ziyaretlerini sürdürüyor.Başkent'in tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Beypazarı ilçesinde, turizm...

13 Ocak 2022 Perşembe 19:07
Beypazarı Kaymakamı Erdoğan, işletme ziyaretlerini sürdürüyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi Kaymakamı Oktay Erdoğan, çeşitli sektörlere ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkent'in tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Beypazarı ilçesinde, turizm alanındaki çalışmaları dolayısıyla Kaymakam Oktay Erdoğan, sektörlere ziyaretlerde bulunuyor.

Erdoğan, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, Beypazarı’nın gerek tarihiyle, gerek kültürüyle, gerekse konaklarıyla önemli bir turizm kenti olduğunu belirtti.

Bu bakımdan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile ne yapılması gerektiği konuları üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran Erdoğan, ilçedeki turist yoğunluğunu hafta sonlarında hafta içine yaymak, turistin ilçede daha fazla konaklamasının sağlanması gerektiğine dikkati çekti.

Erdoğan, “Beypazarı gerçekten çok güzel bir şehir. Gerek kültürüyle, gerek tarihi yapısıyla, gerek konakları, hanları hamamları ve müzeleriyle gerçekten göz dolduruyor. Turisti her güne yaymalıyız. Bizler üzerimize düşeni yapacağız. Herkes burada üzerine düşeni yapması gerekir." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.