Beypazarı'na Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçeye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını bildirdi. Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeyi tarihi, turizmi, tarımı ve diğer güzellikleriyle başkentin bir numaralı...

10 Nisan 2021 Cumartesi 14:16
Beypazarı'na Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçeye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını bildirdi.

Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeyi tarihi, turizmi, tarımı ve diğer güzellikleriyle başkentin bir numaralı ilçesi yapmanın çabasında olduklarını söyledi.

Bu anlamda güzel ve kalıcı eserler bırakmanın çabasında olduklarını vurgulayan Kaplan, şunları kaydetti:

"Geçen gün Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'yı Milletvekilimiz Asuman Erdoğan, İlçe Başkanımız Mehmet Gökgöz ile ziyaret ettik. İlçemizin sorunlarını aktardım ve ilçemize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi talep ettim. Sayın bakanımız olumlu cevap verdi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini açacağız. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.