Beypazarı'na turist ilgisi

ANKARA (AA) - Ankara'nın turistik ilçesi Beypazarı'nda Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor. Tarihi konakları, hanları, hamamları ve yemekleri ile ünlü Beypazarı, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. İlçeye...

24 Ağustos 2018 Cuma 18:29
Beypazarı'na turist ilgisi

ANKARA (AA) - Ankara'nın turistik ilçesi Beypazarı'nda Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Tarihi konakları, hanları, hamamları ve yemekleri ile ünlü Beypazarı, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

İlçeye gelen turistlerin bir kısmı alışveriş yapmayı, bir kısmı da tarihi mekanları gezmeyi tercih etti.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizmde yaşanan yoğunluğun esnafı sevindirdiğini söyledi.

Beypazarı'nı ziyaret edenlerin gezip görebilecekleri birçok yer olduğunu vurgulayan Kaplan, şöyle konuştu:

"Güzel ilçemizin çevresinde bulunan mesire alanları, piknik alanları tıklım tıklım doldu. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 6-9 Eylül'de düzenlenecek 'Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarih, Kültür ve Turizm Festivali' için hazırlıklarımız sürüyor. Osmanlı'dan günümüze buram buram tarih kokan, yıllar boyu gümüşü, bakırı, demiri, deriyi, ipeği işleyen ellerin sanatı saklı kültür ve turizm kenti Beypazarı, festival için gün sayıyor ve tüm halkımızı bu festivalimize bekliyoruz."

Anahtar Kelimeler:
AnkaraBeypazarıTurist
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.