Beypazarı'nda 2. Kitap ve Kültür Günleri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2. Kitap ve Kültür Günleri başladı.Tarihi Suluhan Kervansarayı'ndaki açılışa, Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Aydın Gömen ile davetliler ve bazı yazarlar katıldı.Kaymakam...

21 Mart 2022 Pazartesi 14:57
Beypazarı'nda 2. Kitap ve Kültür Günleri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2. Kitap ve Kültür Günleri başladı.

Tarihi Suluhan Kervansarayı'ndaki açılışa, Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Aydın Gömen ile davetliler ve bazı yazarlar katıldı.

Kaymakam Oktay Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, "Beypazarı'nda ikincisi düzenlenen Kitap ve Kültür Günleri çok yeni. Umarım bu etkinlik uzun yıllar sürdürülür. Malumunuz, çağımız internet çağı. İnternetin birçok şeyi kolaylaştırdığını görürken, birçok şeye de zarar verdiğini biliyoruz. Bu nedenle bu kitap fuarının önemli olduğunu söylüyorum." dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, stantlar gezildi.

Kitap ve Kültür Günleri, 27 Mart'a kadar söyleşiler, film gösterimi, müzik dinletileri, masal anlatma gibi çeşitli etkinliklerle sürecek.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.