Beypazarı'nda Barış Pınarı Harekatı'na destek

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Barış Pınarı Harekatı'na tam destek verdiklerini söyledi. Kaplan, Belediye Hayri Özalp Konağı'nda düzenlenen toplantıda, Cumhuriyet tarihinin en önemli dönemlerinden birinin yaşandığını...

18 Ekim 2019 Cuma 16:07
Beypazarı'nda Barış Pınarı Harekatı'na destek

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Barış Pınarı Harekatı'na tam destek verdiklerini söyledi.

Kaplan, Belediye Hayri Özalp Konağı'nda düzenlenen toplantıda, Cumhuriyet tarihinin en önemli dönemlerinden birinin yaşandığını söyledi.

Kaplan, şunları kaydetti:

"Çok ılımlı bir süreç içerisindeyiz. Devletimizin, hükümetimizin, askerimizin diplomasi başarısı tarihe geçecek boyutta sonuçlanmıştır. 120 saatlik süre içerisinde de umulan, askerimiz ve devletimiz adına en önemli en güzel neticelerle neticelenir ve ülkemizin birliği ve beraberliği adına da inşallah hayırlara vesile olur. Biz de 'Barış Pınarı Harekatı'nda devlete, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine tam desteklerimizi verdik. Hepinizden Allah razı olsun."

AK Parti Meclis üyesinden gelen öneri üzerine, yapılan olağanüstü toplantının oturum ücretlerinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmasına karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.