Beypazarı'nda diyabet taraması

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde vatandaşlara yönelik diyabet taraması başlatıldı. Beypazarı Belediyesi ile Anadolu Diyabet Eğitim Teşhis Tedavi ve Eğitim Vakfı tarafından Atatürk Parkı'nda başlatılan diyabet taraması 3 gün sürecek....

05 Eylül 2018 Çarşamba 14:08
Beypazarı'nda diyabet taraması

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde vatandaşlara yönelik diyabet taraması başlatıldı.

Beypazarı Belediyesi ile Anadolu Diyabet Eğitim Teşhis Tedavi ve Eğitim Vakfı tarafından Atatürk Parkı'nda başlatılan diyabet taraması 3 gün sürecek.

Vakıf Başkanı Tülin Kocaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarama sonucu bir rapor hazırlayacaklarını ve bunu belediyeye sunacaklarını söyledi.

Diyabet hastalarına eğitim vermeyi planladıklarını belirten Kocaoğlu, "Hastaların eğitimle diyabeti atlatacaklarını ve bunun yanında doğru beslenme alışkanlığı kazanacaklarını düşünüyoruz. Doğru beslenmenin ve sporun öneminin okullarda anlatılması lazım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıDiyabet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.