Beypazarı'nda "Her ocağımızda bir yaz kampı" kampanyası başlatıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Atasever, ilçede "Her ocağımızda bir yaz kampı" kampanyası başlatıldığını bildirdi.Atasever, yaptığı yazılı açıklamada, ülkü ocakları başkanlığı olarak gençlere...

27 Temmuz 2022 Çarşamba 17:19
Beypazarı'nda

ANKARA (AA) - Beypazarı Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Atasever, ilçede "Her ocağımızda bir yaz kampı" kampanyası başlatıldığını bildirdi.

Atasever, yaptığı yazılı açıklamada, ülkü ocakları başkanlığı olarak gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunduklarını belirtti.

"Her ocağımızda bir yaz kampı" kampanyasının başlatıldığını aktaran Atasever, "İlçe merkezinde bulunan ülkü ocakları başkanlığı salonlarında spor, eğitim, beceri, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenliyoruz. Bu faaliyetlerimize katılmak isteyen gençlerimiz ülkü ocakları başkanlığına gelerek bilgi alabilirler ve bu etkinliklere de katılabilirler." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.