Beypazarı'nda köylere yangın söndürme su tankı

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, Ankara Büyükşehir Belediyesinin çok sayıda köye yangın söndürme tankı verdiğini söyledi.Köksal, yaptıkları çalışmayla orman köyleri başta olmak üzere çok sayıda...

14 Temmuz 2022 Perşembe 18:12
Beypazarı'nda köylere yangın söndürme su tankı

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, Ankara Büyükşehir Belediyesinin çok sayıda köye yangın söndürme tankı verdiğini söyledi.

Köksal, yaptıkları çalışmayla orman köyleri başta olmak üzere çok sayıda köye, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yangın söndürme tankı verilmesini sağladıklarını söyledi.

Bu tankların çok işe yaradığını belirten Köksal, "Traktör kuyruk miline bağlanarak çalışıyor ve su basıyor. Olası bir yangın anında öncü olarak kullanacağız. Bu durum orman köylerinde daha çok önem arzetmektedir." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.