Beypazarı'nda öğrenciler bilgilendiriliyor

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan okullarda öğrencileri "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteler" gibi konularda bilgilendiriyor. Dr. Gamze Özkan ve hemşire Zübeyde Koyuncu’dan oluşan...

18 Şubat 2019 Pazartesi 14:15
Beypazarı'nda öğrenciler bilgilendiriliyor

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan okullarda öğrencileri "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteler" gibi konularda bilgilendiriyor.

Dr. Gamze Özkan ve hemşire Zübeyde Koyuncu’dan oluşan ekip, okullarda düzenlenen seminerlerde öğrencilere beslenme, besin ögeleri, karbonhidratlar, yağla ve proteinler gibi konularda bilgi veriyor.

Yetkililer, İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden gelen istek ve talep üzerine tüm okullarda seminerlerin devam edeceğini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.