Beypazarı'nda öğrenciler iftarda buluştu

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Kaymakamlık ve Müftülük, öğrencilere iftar verdi.Kaymakamlığın, belediyenin de desteğiyle üniversite öğrencilerine yönelik iftar programına Kaymakam Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan katıldı.Erdoğan,...

22 Nisan 2022 Cuma 10:38
Beypazarı'nda öğrenciler iftarda buluştu

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Kaymakamlık ve Müftülük, öğrencilere iftar verdi.

Kaymakamlığın, belediyenin de desteğiyle üniversite öğrencilerine yönelik iftar programına Kaymakam Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan katıldı.

Erdoğan, “Ramazan ayı, rahmetinden, bereketinden, feyzinden faydalanılacak bir ay. Böylesi güzel bir ayda sizlerle iftar sofrasında buluşalım, birlikte iftarımızı yapalım istedik." dedi.

İlçe Müftülüğü de Hamzalar Camii avlusundaki binada iftar verdi. Programa Müftü Ahmet İnciler, Şube Müdürü Davut Karakaya, Hamzalar Camii imam hatibi Fahri Uzunoğlu, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.