Beypazarı'nda öğrenciler, trafik kazası sonrası engelli kalan kişiyi ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde öğrenciler, Trafik ve Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında, trafik kazası sonrasında engelli kalan kişiyi ziyaret etti.Gazi Gündüzalp Ortaokulu ile Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri...

12 Mayıs 2022 Perşembe 15:52
Beypazarı'nda öğrenciler, trafik kazası sonrası engelli kalan kişiyi ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde öğrenciler, Trafik ve Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında, trafik kazası sonrasında engelli kalan kişiyi ziyaret etti.

Gazi Gündüzalp Ortaokulu ile Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleriyle birlikte, Fahrettin Taşkıran'a ziyarette bulundu.

Trafik kazası sonrasında ortopedik engelli olan Taşkıran, böyle anlamlı bir haftada yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Herkesin engelli adayı olduğunu belirten Taşkıran, sürücülere emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları tavsiyesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.