Beypazarı'nda şehit yakınları ile gazilere iftar verildi

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.Beypazarı Kaymakamlığınca Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen iftar programında, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.İftara, Kaymakam...

20 Nisan 2022 Çarşamba 11:49
Beypazarı'nda şehit yakınları ile gazilere iftar verildi

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.

Beypazarı Kaymakamlığınca Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen iftar programında, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

İftara, Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Beypazarı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya, şehit yakınları ile gaziler katıldı.

Kaymakam Erdoğan, ramazanın güzelliklerinden olan iftar sofralarında bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.

İlçeye atandıkları günden itibaren ilk çalışmalarının şehit aileleri ve gazileri ziyaret etmek olduğunu belirten Erdoğan, "Onları bulundukları ortamlarda, evlerinde ziyaret ederek tanımaya çalıştık. Bizlerden bir istekleri olup olmadığını sorduk ve çok yakından ilgilenmeye devam ettik. Ramazanınız ve ardından bayramınız mübarek olsun." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
IftarBeypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.