Beypazarı'nda vatandaşların kar keyfi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde vatandaşlar yağan karın tadını Kirazyanı bölgesinde kızakla kayarak çıkarıyor.İlçenin Karaşar Mahallesi yakınlarındaki bulunan Kirazyanı bölgesi vatandaşların kışın kaymak için en fazla ziyaret ettiği...

31 Aralık 2018 Pazartesi 13:30
Beypazarı'nda vatandaşların kar keyfi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde vatandaşlar yağan karın tadını Kirazyanı bölgesinde kızakla kayarak çıkarıyor.

İlçenin Karaşar Mahallesi yakınlarındaki bulunan Kirazyanı bölgesi vatandaşların kışın kaymak için en fazla ziyaret ettiği yerlerin başında gelirken Beypazarı'nın kartal kayası olarak adlandırılıyor.

Bölgeye kaymak için gelen vatandaşlardan Hüseyin Kocabaş, çocuklarıyla birlikte kızak kaymaya geldiğini ve hep birlikte gönüllerince eğlendiklerini söyledi.

Kocabaş, "Bizler de çocuklar kadar eğleniyoruz. Şehir merkezinde hiç kar yok ama buraya geldiğinizde her yer bembeyaz, manzara ve doğa güzelliği ile sizleri bekliyor." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.