Beypazarı'nda yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi

ANKARA (AA) -Beypazarı Belediyesinin inşası tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzu bugün çocukların yüzme öğrenmeye başlamasıyla birlikte hizmete girdi.İlçenin Hacıkara Mahallesinde bulunan havuzda, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından...

19 Temmuz 2022 Salı 15:49
Beypazarı'nda yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi

ANKARA (AA) -Beypazarı Belediyesinin inşası tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzu bugün çocukların yüzme öğrenmeye başlamasıyla birlikte hizmete girdi.

İlçenin Hacıkara Mahallesinde bulunan havuzda, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından çocuklara yüzme öğretiliyor.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Özgür Bediz, yüzme öğrenmek isteyen çocukların sayısının 775 geçtiğini söyledi.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Bediz, "Kayıtlarımız 775 geçti. Toplamda 30 grup oluştu. Bu gurupların 15’ni erkekler, 15’i de kızlardan oluşuyor. Yarı olimpik yüzme havuzumuz çok temiz ve hijyenik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı 'Yüzme Bilmeyen kalmasın' projesi kapsamında bu çocuklara yüzmeyi öğreteceğiz.” dedi.

Bediz, yüzme taramalarında ileriki aşamalarda daha iyi yerlere gelebilecek öğrencilerin bulunduğunu ve bu öğrencilerle de yakından ilgilenileceğini aktardı.

Özgür Bediz, çocukların ya da öğrencilerin kurlarının dışında havuzdan bazı günlerde ücreti mukabilinde normal vatandaşların da faydalanabileceğini kaydetti.



Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.