Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü "Bağımlılıkla Mücadele" toplantısı düzenledi.Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Refiki Yusuf İnce, İlçe Sağlı Müdürü Kerem Zeki Fikret, İlçe...

30 Mart 2022 Çarşamba 18:58
Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü "Bağımlılıkla Mücadele" toplantısı düzenledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Refiki Yusuf İnce, İlçe Sağlı Müdürü Kerem Zeki Fikret, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal ile bazı muhtarlar katıldı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri bağımlılık çeşitleri, bağımlılıktan kurtulma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Bağımlılıkla mücadelenin aile başladığı vurgulanan toplantıda, yaşamın her alanında bu mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtildi.

Toplantı sonrasında, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri, "Boz Ayının yaşam alanlarında nasıl davranılmalı?" bilgilerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, konunun çok önemli olduğunu ve insanların ilkbaharda tarlaya, bağa, bahçeye, pikniğe gittiklerini ve oralarda neyle karşılaşacaklarını bilmediklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıBağımlılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.