Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bazı mahallerde yarın elektrik kesintisi olacağı bildirildi.Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Arıza onarım bakım ve yatırım...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:42
Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bazı mahallerde yarın elektrik kesintisi olacağı bildirildi.

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması, planlı bakım ve iyileştirme çalışması dolayısıyla 12 Mayıs'ta 09.30 ile 17.00 saatleri arasında Rüstempaşa, İstiklal ve Ayvaşık merkez mahallelerinin bazı sokaklarına elektrik verilemeyecek."ifadesi kullanıldı.

- Beypazarı'nda gençlik haftası etkinlikleri yapılacak

Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz, gençlik haftası kapsamında spor müsabakaları ile etkinlikler yapılacağını belirtti.

Bediz, yaptığı açıklamada, "15-21 Mayıs'ta kutlanan Gençlik Haftasını dolu dolu geçireceğiz. Doğa yürüyüşü, futbol turnuvası, 3x3 sreetball turnuvası, bisiklet sürüşü ve uçurtma şenliği gibi etkinlikler düzenleyeceğiz."ifadesini kullandı.

Dereceye giren takımlar ve sporculara da ödüllerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda takdim edileceği bildirildi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.