Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kayabükü ve Tacettin mahallelerine ziyarette bulundu.Erdoğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Büyükhan ile bir süre önce dolu ve sağanak yağışın etkili olduğu Kayabükü ve Tacettin mahallelerine...

28 Haziran 2022 Salı 14:24
Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kayabükü ve Tacettin mahallelerine ziyarette bulundu.

Erdoğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Büyükhan ile bir süre önce dolu ve sağanak yağışın etkili olduğu Kayabükü ve Tacettin mahallelerine giderek incelemede bulundu.

Köylerde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, burada köylerin genel durumu ve zarar gören ekili alanlar konusunda bilgi aldı.

Erdoğan, köyleri yakından tanımak ve meydana gelen zararların bilgisini yerinde almak için ziyaretlerde bulunduğunu kaydetti.

- Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Beypazarı ilçesinde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Refiki Esma Atasever başkanlığında kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Savcısı Fatma Sinem Eraslan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede ile diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda, kadına yönelik şiddet vakaları konusunda bilgiler paylaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.