Beypazarı'ndan sel bölgesine yardım tırı gönderildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için toplanan yardım malzemeleri tırla bölgeye gönderildi.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaşanan sel felaketinde hayatını...

23 Ağustos 2021 Pazartesi 19:17
Beypazarı'ndan sel bölgesine yardım tırı gönderildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için toplanan yardım malzemeleri tırla bölgeye gönderildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, böylesi zamanlarda yaraların hep birlikte sarılması ve kenetlenilmesi gerektiğini söyledi.

Daha önce Muğla'nın ilçelerindeki yangın söndürme çalışmalarına, Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle destek verdiklerini belirten Kaplan, şöyle konuştu:

"Ülkemizin neresinde yaşanırsa yaşansın tüm acılarımız ortaktır. Bu kapsamda Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgede yardım ihtiyacının artmasından dolayı selden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırladığımız ve içerisinde kuru gıda, bakliyat, temizlik ve hijyen malzemeleri bulunan yardım tırımız yola çıktı."

Hep birlikte yaralarımızı sarmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Kaplan, "Yardımsever vatandaşlarımıza katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle ülkemiz genelinde meydana gelen yangınlar ve sellerde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.