Beyşehir Avcılar ve Atıcılar Olta Balıkçılığı Derneği'nde isim değişikliği

KONYA (AA) - Beyşehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nün ismi, Beyşehir Avcılar ve Atıcılar, Olta Balıkçılığı Derneği olarak değiştirildi.Dernekte yeni ismiyle yapılan olağanüstü genel kurulda ise başkanlığa daha önce başkan...

16 Ağustos 2022 Salı 15:46
Beyşehir Avcılar ve Atıcılar Olta Balıkçılığı Derneği'nde isim değişikliği

KONYA (AA) - Beyşehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nün ismi, Beyşehir Avcılar ve Atıcılar, Olta Balıkçılığı Derneği olarak değiştirildi.

Dernekte yeni ismiyle yapılan olağanüstü genel kurulda ise başkanlığa daha önce başkan yardımcısı olarak da görev yapan üye isimlerden Hüseyin Karapınar seçildi.

Yaklaşık 25 yıldan bu yana kulüp başkanlığını yürüten Mustafa Güler genel kurulda aday olmadı.

Beyşehir Avcılar ve Atıcılar, Olta Balıkçılığı Derneği Başkanı Hüseyin Karapınar, kulübe, avcılık ve atıcılık sporuna, bölgeye yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı Güler'e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.