Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük göreve başladı

KONYA (AA) - Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, Beyşehir Adliyesi'nde göreve başlayan ilçenin yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ü makamında ziyaret etti.Kaymakam Çimer, kendisine eşlik eden İlçe Jandarma Komutanı Adem Başaran...

27 Temmuz 2022 Çarşamba 11:33
Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük göreve başladı

KONYA (AA) - Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, Beyşehir Adliyesi'nde göreve başlayan ilçenin yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Çimer, kendisine eşlik eden İlçe Jandarma Komutanı Adem Başaran ve İlçe Emniyet Amiri Dursun Ali Özer ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'e yeni görev yerinde başarı diledi.

Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) son yaz kararnamesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'ndan Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Küçük de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kaymakam Çimer ve beraberindeki misafirlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.