Beyşehir'de balya yüklü kamyon yandı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, seyir halindeki balya yüklü kamyon, çıkan yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Bayındır Mahallesi'nde seyir halinde olan saman balyası yüklü kamyonda, mezarlık yakınlarında...

05 Ağustos 2019 Pazartesi 16:09
Beyşehir'de balya yüklü kamyon yandı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, seyir halindeki balya yüklü kamyon, çıkan yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Bayındır Mahallesi'nde seyir halinde olan saman balyası yüklü kamyonda, mezarlık yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kamyonun dorsesindeki yangını gören bir vatandaş, sürücüyü uyarıp aracı durdurmasını sağladı. Yangına vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparken adrese kısa sürede itfaiye araçları da sevk edildi.

Yangın itfaiye tarafından bir süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye araçlarının soğutma çalışmaları yaptığı kamyon, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.