Beyşehir'de göl kıyılarında sinekle mücadele devam ediyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından göl kıyılarında yürütülen sinekle mücadele çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kara sinek, sivrisinek...

22 Mart 2021 Pazartesi 17:54
Beyşehir'de göl kıyılarında sinekle mücadele devam ediyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından göl kıyılarında yürütülen sinekle mücadele çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kara sinek, sivrisinek ve uçkunla mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarının Beyşehir Gölü açıklarında balıkçı tekneleriyle yapıldığı vurgulandı.

Açıklamada, sineklerin birinci derecede üreme noktaları olan durgun sular, su birikintileri, sazlık ve gübrelik alanlarında da çalışmaların yürütüldüğü aktarıldı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.